klantgerichte organisatie

Ook organisatorisch is Blom flooring systems een bedrijf waarop u kunt bouwen. Ons werkgebied bestrijkt Nederland, België en Duitsland en datzelfde geldt voor onze service. Nazorg en klachtenafhandeling maken integraal deel uit van onze bedrijfsvoering. Net als een strakke planning, waardoor projecten met vaart kunnen worden uitgevoerd en gebruikers zo kort en zo weinig mogelijk overlast ervaren. Daar worden onze klanten beter van, en wij zelf ook. Want langdurige relaties met de klanten is een centrale doelstelling van Blom flooring systems.

Garantie en certificatie

 

Gecertificeerde productie

Blom Flooring Systems is werkzaam in Nederland, België en Duitsland als leverancier en applicateur van hoogwaardige kunststofvloerafwerkingen ofwel flooring systems. 

We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die door uitgebreide research, ontwikkeling en gecertificeerde productie voorop lopen op het gebied van gewapende, scheuroverbruggende, afdichting en beschermingssystemen voor balkons, galerijen, parkeerdaken en bedrijfs- en industrievloeren. De samenstelling van deze systemen is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en gedegen research.

Sinds januari 2014 zijn wij ook gecertificeerd voor VCA* 2008/5.1


Verzekerde garantie

De combinatie van hoogwaardige producten en gecertificeerde applicateurs biedt de mogelijkheid u in veel gevallen tot 10 jaar verzekerde garantie te bieden op de gewapende en scheuroverbruggende systemen. De aansprakelijkheid van zowel de leverancier als van de applicateur is hierbij verzekerd.